Image default
ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Βυζαντινός Χορός “Άγιος Πέτρος Επίσκοπος Άργους” κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Βυζαντινού μας Χορού, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κέντρο “Απόλλων” στο Κεφαλάρι.

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτισαν οι: Αιδ/τατος π. Γεώργιος Σελλής, προϊστάμενος του Καθεδρικού Ι. Ν. Αγίου Πέτρου Άργους και Πρόεδρος του Ι.Σ.Κ.Ε., ο οποίος εκπροσώπησε και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, πολλοί φίλοι ιερείς, ο Βουλευτής Αργολίδας κ. Γιάννης Ανδριανός, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης κ. Βασίλης Σιδέρης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κων/νος Αναγνωστόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Σύγχρονου Πολιτισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Παναγιώτης Μπουλούκος, ενώ σημαντικός αριθμός φίλων χορωδών – και όχι μόνο – εκπροσώπησε το Λύκειο των Ελληνίδων παρ. Άργους. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Χορού μας για την άψογη διοργάνωση όλης της εκδήλωσης! Ολόθυμες ευχαριστίες σε όλους τους ομότεχνους φίλους/μέλη που προσήλθαν με τις οικογένειές τους και έτσι μας δόθηκε η ευκαιρία της συναναστροφής και αλληλεπίδρασης!

Τα λόγια είναι λίγα για να ευχαριστήσουμε τους μουσικούς μας – που είναι και μέλη του Χορού μας φυσικά – που έπαιξαν ως 2 (!!) ορχήστρες: Θάνος Καρανάσιος (βιολί-φωνή), Αναστάσης Λίτσας (κιθάρα-φωνή), Νικόλας Κιντής & Στυλιανός Ντεβές (κανονάκι-φωνή), Νεφέλη Σούρσου (λαγούτο-φωνή), Αλέξανδρος Χαϊδάς εκ Καρδίτσας (κιθάρα), Βαγγέλης Μητροσύλης και Παναγιώτης Χαβιαρλής (κρουστά). Ο χορός κράτησε καλά μέχρι αργά το απόγευμα χάρη στα παιδιά!!! Ένα τεράστιο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους δωροθέτες μας για τα πλούσια δώρα που μας παρείχαν, προκειμένου να στηρίξουμε την λαχειοφόρο αγορά μας!

Ευχαριστίες ακόμη στον ηχολήπτη μας Κώστα Ανδριανάκο και φυσικά στη Δ/νση και το προσωπικό του καταστήματος “Απόλλων” για την άψογη εξυπηρέτηση! Ευχόμαστε ολόψυχα καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους και με το καλό να ξανασμίξουμε όλοι μαζί!!

Related posts

Συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Ναυπλίου

ARGOLIDA-PROMO

Τροχαίο ατύχημα στην περιφερειακή οδό Νέας Κίου – Άργους

ARGOLIDA-PROMO

ΝΑΥΠΛΙΟ: Δεκάδες πολυτελή σκάφη για την έκθεση 9 MEDITERRANEAN YACHT SHOW BINTEO DRONE

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment