Image default
ΑΘΛΗΤΙΚΑΑΡΓΟΛΙΔΑ

Βασίλης Σιδέρης: Eναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής για τη σεζόν 2024-25

“Καλή επιτυχία σε όλους, στόχος η πρόοδος του πρωταθλήματος”

Επ’ ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής για τη σεζόν 2024-25, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, Βασίλης Σιδέρης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση.

«Το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο, σε συμμετοχή, εθνικό πρωτάθλημα, αρχίζει την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου με 69 ομάδες να ξεκινούν τις προσπάθειές τους για να διεκδικήσουν τους στόχους και τα όνειρά τους στην κατηγoρία.
 
Η διοργάνωση δίνει την ευκαιρία στις ομάδες να διακριθούν, να παλέψουν για την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά προσφέρει και στους ποδοσφαιριστές την εμπειρία μιας μεγάλης και ανταγωνιστικής διοργάνωσης.
 
Η Επιτροπή Διοργανώσεων και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συνολικά, εργάζονται διαρκώς προς την κατεύθυνση αναβάθμισης και βελτίωσης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Είναι σαφής στόχος όλων μας να παραμείνουμε σταθεροί σε μια προοδευτική πορεία προς όφελος του ελληνικού ποδοσφαίρου, υπηρετώντας αδιάλειπτα ιδιαιτέρως την ερασιτεχνική μορφή του.
 
Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!»

Sid

Related posts

Απόχτησε δωρεάν το κρασί τής χρονιάς στο κτήμα Μαγκάβαλης!

takis

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Γεώργιος Γεραπετρίτης επισκέφθηκε σήμερα τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτριο Ορφανό

ARGOLIDA-PROMO

Ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης θα επισκεφθεί την Αργολίδα σήμερα Παρασκευή 24 Μαϊου και το Ναύπλιο

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment