Image default
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Ο. Φείδων Άργους Ανανεώσεις για την ομάδα

Η ομάδα Γυναικών του ΦΕΙΔΩΝΑ ΑΡΓΟΥΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τις αθλήτριες Βάσια Τριανταφύλλου, Χριστίνα Βαλκάνη και Λαμπρινή Παπανικολοπούλου.

Οι αθλήτριες αυτές έχουν συμβάλει σημαντικά στις επιτυχίες της ομάδας τα τελευταία χρόνια τόσο με την απόδοσή τους όσο και με το ήθος τους. Επιπλέον, παρότι δέχτηκαν πολλές και δελεαστικές προτάσεις από συλλόγους μεγαλύτερης κατηγορίας, αποφάσισαν να παραμείνουν στην οικογένεια του ΦΕΙΔΩΝΑ, αναγνωρίζοντας τη βοήθεια που τους προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια ο σύλλογος και οι συμπαίκτριές τους.

Ακολουθούν οι δηλώσεις τους:

Βάσια Τριανταφύλλου:

«Για ακόμα μια χρονιά επέλεξα να είμαι στη διάθεση του Φείδωνα Άργους και να αγωνίζομαι για τη φανέλα αυτή!

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για την επιλογή που έκανα και πιστεύω πως με σκληρή δουλειά αλλά και προσήλωση στον στόχο μας, θα καταφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και φέτος! Προσωπικά θα δώσω το 110% των δυνατοτήτων μου για να πετύχουμε ακόμα περισσοτέρα!

Εύχομαι μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς σε κανέναν αθλητή!»

Χριστίνα Βαλκάνη:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω για ακόμα μια χρονιά να βρίσκομαι στην ομάδα του Φείδωνα. Έχω βρει τη δεύτερή μου οικογένεια αυτά τα χρόνια και αυτό με βοηθάει να συνεχίζω στο μέγιστο των δυνάμεών μου. Εύχομαι να είναι μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς για όλα τα κορίτσια που αγωνίζονται και εμείς να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.»

Λαμπρινή Παπανικολοπούλου:

«Νιώθω πως έκανα για μια ακόμη χρονιά τη σωστή επιλογή και είμαι χαρούμενη για αυτήν. Η ομάδα μας έδειξε ήθος, πάθος και πίστη. Κάτι το οποίο μού ταιριάζει πολύ και είναι ανεκτίμητο. Εύχομαι μια καλή και υγιή σεζόν να έχουμε όλοι!»

Κορίτσια, καλή μας επιτυχία, με υγεία και πρόοδο!!!

Related posts

Πανναυπλιακός Ηρακλής-Απόλλωνας Ευπαλίου 1-1 ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ARGOLIDA-PROMO

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Κύπελλο: Ημιτελικά

ARGOLIDA-PROMO

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024: Το πρόγραμμα και το ωράριο των ειδικών διαδρομών

takis

Leave a Comment