Image default
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δυστυχώς είμαστε στην δυσάρεστη θέση να απαντήσουμε στην ανακοίνωση του σωματείου Ποσειδώνας Διδύμων, προς αποκατάσταση της αλήθειας παραθέτοντας τα πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν στο μεταξύ μας παιχνίδι της Κυριακής.

Όσο αφορά το κομμάτι της διαιτησίας :

1) Σε τρείς τουλάχιστον περιπτώσεις στον ίδιο ποδοσφαιριστή δεν δόθηκε κίτρινη κάρτα που θα ήταν η δεύτερη και θα σήμαινε την αποβολή του.

2) Απόκρουση τερματοφύλακα καθαρά εκτός περιοχής με τα χέρια , δόθηκε κίτρινη κάρτα αντί για κόκκινη.

3) Σε μαρκάρισμα ποδοσφαιριστή από πίσω και ενώ είχε κίτρινη κάρτα δεν δόθηκε για ακόμη μια φορά η δεύτερη κίτρινη που θα σήμαινε κι άλλη αποβολή.

Σε αντίθεση με αυτό , σε δικό μας ποδοσφαιριστή , εύκολα δόθηκαν δύο κίτρινες κάρτες για μαρκάρισμα στο κέντρο του γηπέδου με αποτέλεσμα από το 60′ η ομάδα μας να παίζει με 10 παίκτες.

Επίσης για μια ακόμη φορά , ο προκλητικότατος προπονητής της ομάδας των Διδύμων (και μέχρι πρότινος χωρίς τα απαιτούμενα έγγραφα επίσημου προπονητή) διέσχισε τον αγωνιστικό χώρο κι έπιασε από τον λαιμό 15χρονο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας , εξαγριώνοντας τους φιλάθλους της ομάδας μας.

Παρόλα αυτά , παρέμεινε στον πάγκο της ομάδας του.

Τέλος , πριν – κατά τη διάρκεια – και στο τέλος του αγώνα , παράγοντες των Διδύμων βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο και στον χώρο των αποδυτηρίων χωρίς ποτέ να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα από κανένα παράγοντας της δικής μας ομάδας.

Τώρα όσο αφορά την υπόσχεση – απειλή για ανταπόδοση της “φιλοξενίας” στην έδρα των Διδύμων στο μέλλον , τίποτα δεν μας αγγίζει και δεν μας τρομάζει.

Υ.Γ.1 Χρόνια τώρα σύσσωμο το Αργολικό ποδόσφαιρο (προπονητές , παίκτες , διαιτητές , παράγοντες) γνωρίζει πολύ καλά την “φιλοξενία” που παρέχετε στην έδρα σας.

Υ.Γ.2 Σαφέστατα στηρίζουμε απόλυτα την ΕΠΣ Αργολίδας και την επιτροπή διαιτησίας. Αναγνωρίζουμε την μεγάλη προσπάθεια που πραγματοποιείται για όλα τα πρωταθλήματα και φυσικά δεν θα μηδενίσουν το έργο τους κάποιες μεμονωμένες κακές διαιτησίες.

Εκ του Γραφείου Τύπου

της Κορωνίδας Κοιλάδας

Related posts

Η ΑΕ Ερμιονίδας σπουδαία νίκη (4-1) με ανατροπή κόντρα στην ΑΕ Μεσολογγίου

ARGOLIDA-PROMO

ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ-ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ARGOLIDA-PROMO

Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας ανανέωση με τον προπονητή της ομάδας μας κ. Δημήτρη Μπατάκο

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment