Image default
ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυτή είναι η μοναδική γυναίκα χειρίστρια εκσκαφέα στην Ελλάδα

Είναι Λαρισαία και μόλις 23 ετών! (φωτο)

Μια ασυνήθιστη εικόνα αντικρίζουν τις τελευταίες ημέρες στο κέντρο της Λάρισας οι διερχόμενοι πολίτες και κοντοστέκονται να την παρατηρήσουν με θαυμασμό.

Μια νεαρή κοπέλα οδηγεί και χειρίζεται με μεγάλη δεξιοτεχνία έναν μικρό εκσκαφέα στα έργα που γίνονται στην οδό Μανωλάκη. Δεν είναι άλλη από την Αρετή Μιχάκη, μόλις 23 ετών η οποία ήδη κάνει αυτό το επάγγελμα τρία χρόνια, δηλαδή από τα 20 της.

Μάλιστα όπως η ίδια μας είπε, εξ όσων είναι σε θέση να γνωρίζει είναι η μοναδική γυναίκα που κάνει αυτό επάγγελμα σίγουρα στην Λάρισα, αλλά και σε όλη τη χώρα. Οδηγοί φορτηγών υπάρχουν αρκετές, ακόμη και νταλίκας, αλλά χειρίστρια τσάπας, όχι.

Δεν τυχαίο λοιπόν που σταματούν περαστικοί να την συγχαρούν για την επιλογή της, την δυναμικότητά της και το θάρρος της να εισχωρήσει σε ένα άκρως ανδροκρατούμενο επάγγελμα, κάνοντας το μάλιστα πολύ καλά, ενώ την ενθαρρύνουν να το συνεχίσει.«Έρχονται την ώρα που εργάζομαι και μου δίνουν συγχαρητήρια, μου λένε ότι με θαυμάζουν και αυτό με κάνει να αισθάνομαι πολύ όμορφα», θα μας πει η Αρετή.

ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ ΦΩΤΟ https://www.onlarissa.gr/

Related posts

ΑΑΔΕ: Ποιοι κάτοχοι βάρκας πρέπει να πληρώσουν φόρο έως 200 ευρώ

ARGOLIDA-PROMO

Κέρκυρα: Ένας νεκρός 31 ετών και 3 τραυματίες ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου.

ARGOLIDA-PROMO

Δήμος Ναυπλιέων “Ευρωεκλογές 2024: Συμμετέχω – Δεν απέχω” από το 2ο ΓΕΛ Ναυπλίου

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment