Image default
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ Ν.ΚΙΟΥ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ 1-4 BINTEO

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ένας ποδοσφαιριστής του ΦΟΙΝΙΚΑ Ν ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ τραυματίστηκε και χρειάστηκε διακομιδή στο νοσοκομείο στο γήπεδο της νέας κίου στον αγώνα για την Α1 κατηγορίας ανάμεσα στον ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ και τον ΦΟΙΝΙΚΑ Ν ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

Ο ποδοσφαιριστής ένιωσε αδιαθεσία και κάθησε στον αγωνιστικό χώρο, διακοπή του αγώνα απο τον διαιτητή της αναμέτρησης κάτω απο τις ‘εντονες  διαμαρτυρίες των φιλάθλων χωρίς να έχουν καταλάβει τι έχει γίνει.

O γιατρός του αγώνα έδωσε τις πρώτες βοήθειες ενώ άμεσα έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ και μετέφερε τον ποδοσφαιριστή στο νοσοκομείο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής εξήλθε από το νοσοκομείο χωρίς να χρειαστεί να νοσηλευθεί

ΥΓ: Άμεση ηταν άφιξη του ΕΚΑΒ AΡΓΟΛΙΔΑΣ στον χώρο του συμβάντος

Μεγάλη εκτος έδρας νίκη με σκορ 1-4 πέτυχε o ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος απεέναντι στην δυνατή ομάδα του Αργοναύτη Ν.Κιου.

Ήταν ένα παιχνίδι ανοιχτό και δυνατό και απο τις δυο ομάδες με πολλές αλλά καθαρές μονομαχίες σε αθλητικά πλαίσια.

Τα γκολ του παιχνιδιού πέτυχαν…

2’ μετά απο μπαλιά απο αριστερά του Γεωργίου στον Α.Οψιμούλη αυτός μπήκε στην περιοχή και απο πολύ πλάγια θέση σημάδεψε στην απέναντι γωνία ανοίγοντας το σκορ 0-1

8’ Ισοφάριση με κεφαλιά απο τον Ν.Λιαγκρή

16’ Καλοχτυπημένο κόρνερ απο δεξιά απο τον Π.Καπλατζή πήρε την πρώτη κεφαλιά ο Διαμαντής στέλνοντας την μπάλα στο πίσω δοκάρι όπου εκει ο Π.Τριμπόνιας με κεφαλια ψαράκι έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας σε 1-2 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

60’ ο Γεωργίου τροφοδότησε τον Σούχλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και αυτός με ωραίο σουτ στην αριστερή γωνία του τέρματος έκανε το 1-3

63’κόρνερ απο αριστερά απο τον Γεωργίου πήρε την πρώτη κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι ο Χ.Καπλατζής,η μπάλα έφτασε στον Τριμπόνια ο οποίος έκανε ένα ωραιο ανάποδο ψαλιδάκι το οποίο απ’εκρουσε ασταθώς ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά ο Σούχλας έγραψε το τελικό 1-4.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ : (Β.Μπουκουρης)

Δαναμίδης,Λέρμας(63’Διαμαντης Α.Χ)Γκουριώτης,Καπλατζής Χ,Τριμπόνιας,Διαμαντής(72’Δρούγκας)Σούχλας(72’Χατζόπουλος)Γκιάτης(63’Οψιμούλης Ι)Οψιμούλης Α,Καπλατζής Π,Γεωργίου(72’Χαιμάνης)

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ Ν.ΚΙΟΥ : (Γ.Ευθυμιου)

Μαυρόγιαννης,Κλειούφης,Ευστάθιου,Γαλάνης,Καρατζούλης,Πουτσης(84’Κουριώτης)Λιαγκρής,Βογιατζής,Μανέτας(63’Κόλλιας)Αϊβαλιώτης(84’Καρακώστας)Λιτσο(38’Καρκαλάτος)

Διαιτητές : Κολλιας Γ,Αργύρης Ι,Ορφανός Β.

Ο Προέδρος και το Δ.Σ της ομάδας μας αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν την διοίκηση του Αργοναύτη Ν. Κιου για την άριστη φιλοξενία!!

Επίσης ευχόμαστε περαστικά και σιδερένιος στον ποδόσφαιριστή της ομάδας του Αργοναύτη Λιτσο για τον τραυματισμό του.

Περαστικά και στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Αναστάσιο Διαμαντή (Χ) για τον τραυματισμό του μετά την άσχημη πτώση του στο έδαφος,καλή ανάρρωση και γρήγορα πάλι κοντά μας!!

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΡ

Related posts

Αργολίδα Στίβος  Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

takis

CHOY LEE FUT KUNG FU Ανασκόπηση 2023

ARGOLIDA-PROMO

Παναργειακός αγιασμός για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν

takis

Leave a Comment