Image default
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β ‘ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τίγρεις-Ατρόμητος Ζαρουχλέικων 2-1

Επιστροφή στα… τρίποντα για τους Τίγρεις , αφού στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β΄ Εθνικής γυναικών επιβλήθηκαν του Ατρόμητου Ζαρουχλέικων με 2-1!

Ήταν το τελευταίο εντός έδρας για την φετινή αγωνιστική περίοδο, καθώς απομένουν δυο αγωνιστικές για τη λήξη του πρωταθλήματος όπου οι Τίγρεις έχουν τον αγώνα με το Φλαμίνγκο Μεσολογγίου αλλά και το αγωνιστικό τους ρεπό.

Επίσης την επόμενη Κυριακή θα αγωνιστούν στη Ζάκυνθο κόντρα στη Δόξα Πηγαδακίων για το εξ΄ αναβολής της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος!
Οι παίκτριες των Γιώργου Πανούση και Ανδρέα Ζώτου ήταν καλύτερες σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, απειλήθηκαν ελάχιστες φορές, ενώ θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και άλλα τέρματα καθώς είχαν και δυο δοκάρια!

Στο 4΄ η Δασκάλου έκανε τη σέντρα, η μπάλα πέρασε από όλους, έφτασε στην Μπόλωση που έκανε το πλασέ με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Στο 14΄ ήρθε το πρώτο γκολ όταν η Δασκάλου έκανε σέντρα από τα δεξιά, η Μπόλωση βρέθηκε στο 2ο δοκάρι και με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 20΄ η Δασκάλου έκανε επέλαση από δεξιά, ξεμαρκαρίστηκε από την προσωπική της αντίπαλο και με πλασέ έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά της Νταβαντζή, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό η Δασκάλου εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια!

Στο 32΄ με την μοναδική ευκαιρία των αντιπάλων , η Λαζανά Ι. εκτέλεσε φάουλ η μπάλα πέρασε από όλες αναπήδησε την κατάλληλη στιγμή και κατέληξε στα δίχτυα της Παπαδημητρίου για το 1-1. Στο 34΄ ένα σουτ της Κουτσάφτη μπλόκαρε η Νταβαντζή , ενώ στο 36΄ φάουλ της Μαργώνη πέρασε πάνω από τα δοκάρια! Στο 39΄ η Ράπτη βρέθηκε τετ α τετ απέναντι από την αντίπαλη τερματοφύλακα, πλάσαρε αλλά η Νταβαντζη έδιωξε με τα πόδια!

Στο 45΄ η Μπόλωση έκλεψε την μπάλα μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 2-1!
Η επανάληψη ξεκίνησε όπως ακριβώς και το πρώτο ημίχρονο με δοκάρι! Στο 48΄ λοιπόν η Ράπτη μέσα από την περιοχή σούταρε με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι! Στο 54΄ με φάουλ η Δασκάλου έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ στο 64΄ η Μαργώνη εκτέλεσε φάουλ με την Νταβαντζη να μπλοκάρει!

Στο 82΄ νέο φάουλ της Δασκάλου μπλοκάρει η Νταβαντζή, ενώ στο 85΄ το σουτ της Κουτσάφτη είχε την ίδια κατάληξη! Στο 89΄ ο διαιτητής «χάρισε» κόκκινη κάρτα σε επικίνδυνο παιχνίδι της Φωτεινή με την Δασκάλου! Έκπληξη για τις γηπεδούχες ήταν ότι κάτω από τα δοκάρια έκατσε για πρώτη φορά η Παπαδημητρίου!

Διαιτησία: Χρυσικόπουλος (Ιωάννου, Γόγολος)

Τίγρεις: Παπαδημητρίου, Κουτσάφτη, Αγγελιδάκη (70΄ Τζίμα), Λέντη, Πριλίγκου, Κώτση, Δασκάλου, Σκούρου, Ράπτη, Μαργώνη, Μπόλωση (70΄ Γρίβα)

Ατρόμητος Ζαρουχλέικων: Νταβαντζη, Φωτεινή, Τότολου, Κουλουμπή, Δαρβίρα (62΄ Κορωνάκη), Φουκάκη, Μέρτη, Λαζανά Β., Λεμπέση (28΄ λ. τρ. Μπούντα), Λαζανά Ι., Θοδωρη (62΄ Ντούζα)

Μιχάλης Τσάγκας https://www.sportsioannina.gr/

2ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΠΣ Τίγρεις – Ατρόμητος Ζαρουχλέικων:2-1

Γιάννενα – ΑΟΠΚ Πατίστα:Αναβολή

Φείδων Άργους-Δόξα Πηγαδακίων:Αναβολή

Ίκαρος Πετρωτού – Πατρών-MSL FC:Αναβολή

Ρεπό:Άρης Πατρών

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ(16η αγωνιστική)

1.Φείδων Άργους 34

2.Ίκαρος Πετρωτού Πατρών 31

3.Δόξα Πηγαδακίων 27

4.ΑΠΣ Τίγρεις 23

5.MSL FC 21

5.ΑΠΣ Τίγρεις 20

6.Γιάννενα 12

7.Ατρόμητος Ζαρουχλεικων 10

8.ΑΟΠΚ Πατίστα 6

9.Άρης Πατρών 4

Related posts

Αγιασμός πραγματοποιήθηκε στα αποδυτήρια του ΔΑΚ Άργους

ARGOLIDA-PROMO

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ Μια ποδοσφαιρική χρονιά πλησιάζει στο τέλος της!

ARGOLIDA-PROMO

Α.Ο. Φείδων Άργους Ανανεώσεις για την ομάδα

takis

Leave a Comment