Image default
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕ Ερμιονίδας-Πανθυρεατικός 2-2

Μία εβδομάδα πριν η ΑΕ Ερμιονίδας ξεκινήσει τα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας ΕΠΣ Αργολίδας, ήρθε ισόπαλη με σκορ 2-2 (1-0 στο ημίχρονο) 

στο δυνατό φιλικό παιχνίδι, που έδωσε στο Δημοτικό γήπεδο Ερμιόνης, το Σάββατο (21/9), απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα του Πανθυρεατικού. Για την ομάδα μας σκόραραν οι Σεφερλής και Τριμπόνιας, από ένα δοκάρι είχαν οι δυο αντίπαλοι.

Το ματς ήταν ένα δυνατό τεστ για τον σύλλογό μας κόντρα στην ομάδα του Άστρους, που θα αγωνιστεί στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Αρκαδίας. Η ΑΕ Ερμιονίδας έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο, πράγματα που δουλεύονται στις προπονήσεις, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και προσπάθησε να απειλήσει με την μπάλα κάτω, καλή κυκλοφορία και πίεση στον αντίπαλο, όποτε αυτό ήταν εφικτό.

Η ομάδα μας μπήκε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι, δημιούργησε τελικές φάσεις, αλλά δεν μπόρεσε τις ευκαιρίες που έκανε, να τις μετουσιώσει σε γκολ. Στο πρώτο μέρος η ΑΕ Ερμιονίδας θα μπορούσε να είχε βρει και άλλα τέρματα, με τη φιλοξενούμενη να απειλεί, στο ίδιο διάστημα, ουσιαστικά σε μία περίπτωση, αλλά «μίλησε» η άμυνά μας. Τελικά, οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το σκορ στο 1-0, μετά από γκολ του Σεφερλή με σουτ (36′), ενώ στο 30′, ενέργεια του Τριμπόνια από μακριά, με τον τερματοφύλακα εκτός εστίας, καθώς είχε απομακρύνει κίνδυνο, βρήκε το δεξί δοκάρι.  

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο σύλλογός μας προσπάθησε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, αλλά η φιλοξενούμενη έδειξε περισσότερο απειλητική, αρχικά με στατικές φάσεις (είχε οριζόντιο δοκάρι στο 63’). Η ομάδα μας κατάφερε, να βρει, πάντως, πρώτη γκολ στο δεύτερο μέρος με ωραία ανάπτυξη και εκτέλεση στο 57’, αλλά στη συνέχεια, δυο στιγμές ολιγωρίας στοίχισαν, με τους παίκτες μας να νιώθουν και πιο «βαριά» τα πόδια τους. Μιλάμε για δυο περιπτώσεις, στις οποίες η φιλοξενούμενη κοίταξε να απειλήσει με άμεση μετάβαση, στην 1η (64’) με βαθιά μπαλιά και στη 2η (66’) με ωραία και γρήγορη ανάπτυξη στο τρανζίσιον, μετά από κλέψιμο.

Η ομάδα μας συνεχίζει την σκληρή δουλειά, με στόχο τη συνεχόμενη βελτίωση, όπως στο κομμάτι της τελικής προσπάθειας, και το ακόμα καλύτερο «δέσιμο» του συνόλου σε άμυνα και επίθεση.

Τα γκολ και οι φάσεις του αγώνα:

1’: Ο Μαυρομμάτης σέντραρε από δεξιά, ο Τριμπόνιας έστρωσε την μπάλα στον Λελούδα μέσα στην περιοχή, αλλά ο τελευταίος δεν πρόλαβε να σουτάρει από καλή θέση.

2’: Ο Λελούδας σούταρε μέσα από την περιοχή και απέκρουσαν οι αντίπαλοι αμυντικοί.

2’: Ο Λελούδας σέντραρε από δεξιά, ο Καρδάμης απείλησε από τη μικρή περιοχή, αλλά έβγαλε ο Φούφας, ο Τριμπόνιας σούταρε και αμυντικός έδιωξε πάνω στη γραμμή.

3’: Νέα σέντρα από τον Λελούδα από τα αριστερά, Καρδάμης και Δεστές έπεσαν μαζί πάνω στην μπάλα στη μικρή περιοχή και μπλόκαρε ο Φούφας.

6’: Εκτέλεση φάουλ από τον Λελούδα πέρασε άουτ.

8’: Ο Σεφερλής σούταρε, μετά από πάσα του Τσούκα, και η μπάλα πέρασε άουτ.

9’: Ο Τσούκας σέντραρε από αριστερά, ο Γκολφινόπουλος έγινε κάτοχος της μπάλας, μετά από λάθος των αμυντικών, σούταρε και απέκρουσε ο Φούφας.

16’: Εκτέλεση φάουλ από τον Χαρμπάλη, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά λόγω του αέρα, και πέρασε άουτ από το οριζόντιο δοκάρι, με τον Πίνη να ελέγχει την πορεία της.

23’: Ο Κατσούδας πέρασε ωραία μπαλιά στον Χαραλαμπόπουλο, ο Καρδάμης πρόλαβε και έκοψε τον τελευταίο, επανάφερε από αριστερά ο Ρότσι Μ., σούταρε ο Χαρμπάλης και η μπάλα κατέληξε κόρνερ, μετά από κόντρες.

27’: Ο Τσούκας έκλεψε την μπάλα, πέρασε στον Παρέδες, ο τελευταίος έκανε σέντρα σουτ και μπλόκαρε ο Φούφας.

28’: Ο Τσούκας πέρασε ωραία στον Σεφερλή, ο οποίος έκανε τη σέντρα, έδιωξαν οι αμυντικοί της φιλοξενούμενης, ο Γκολφινόπουλος έγινε κάτοχος της μπάλας, πάσαρε στον Τριμπόνια και ο έμπειρος επιθετικός σούταρε άουτ.

30’: Μετά από βαθιά μπαλιά στον Σεφερλή, βγήκε εκτός εστίας του και έδιωξε ο Φούφας, ο Τριμπόνιας από μακριά σούταρε σε κενή εστία, και η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι.

36’: Γκοοοολ (1-0)! Ο Λελούδας πέρασε όμορφη πάσα στον Σεφερλή, ο οποίος έβαλε πλάτη τον αντίπαλο αμυντικό, προχώρησε, σούταρε, η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα.

49’: Ο Δεστές βρήκε τον Λελούδα, αυτός πάσαρε δεξιά στον Στεργίου, ο οποίος σέντραρε και απέκρουσε αμυντικός με το κεφάλι. Ακολούθησε σέντρα-σουτ του Λελούδα, η μπάλα βρήκε ξανά σε αντίπαλο και στη συνέχεια μπλόκαρε ο Φούφας.

51’: Σουτ από τον Σεφερλή η μπάλα πέρασε άουτ.

53’: Ο Χαρμπάλης εκτέλεσε κόρνερ, κεφαλιά του Κοπρένκα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, Σαλαπάτας και Παπούλιας προσπάθησαν να βρουν, στη συνέχεια, την μπάλα με προβολή, υπό πίεση, και την έστειλαν άουτ.

57’: (Γκοοοολ)! Μετά από ωραία ανάπτυξη, ο Γκολφινόπουλος σέντραρε από δεξιά και ο Τριμπόνιας με σουτ από το ύψος του πέναλτι πέτυχε το 2-0.

59’: Ο Μαγκλής… έκοψε ωραία μέσα στην περιοχή, πήρε την μπάλα και ο Μαυρομμάτης πρόλαβε να τον κόψει, πριν απειλήσει.

63’: Εκτέλεση φάουλ από τον Γκολφινόπουλος, έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ στο αριστερό «γάμα» ο Φούφας.

64’: Ο Τριμπόνιας βρέθηκε σε καλή θέση δεξιά στην περιοχή, έκανε σέντρα-σουτ, έδιωξαν οι αμυντικοί και στη συνέχεια σούταρε άουτ ο Παρέδες.

64’: Γκολ (2-1): Ο Λυτρίβης έκανε πολύ ωραία βαθιά… μπαλιά στον Μαγκλή, ο οποίος έφυγε στην πλάτης της άμυνας και με ωραίο γεμάτο σουτ με το αριστερό από το ύψος της περιοχής και πλάγια, έστειλε την μπάλα στην άλλη γωνία, μειώνοντας για την ομάδα του.

66’: Γκολ (2-2): Ο Πανθυρεατικός βγήκε γρήγορα στην κόντρα μετά από κλέψιμο, η μπάλα έφτασε στα δεξιά στον Κόλλια, ο οποίος σέντραρε, ο Μαγκλής κέρδισε την άμυνα και ισοφάρισε με σουτ.

72’: Ο Παρέδες σούταρε άουτ, μετά από διώξιμο της άμυνας σε σέντρα του Τριμπόνια.

74’: Ο Μαυρομμάτης… έσκαψε όμορφα στον Σεφερλή, αλλά πρόλαβαν να διώξουν οι αμυντικοί μέσα στην περιοχή.

83’: Σουτ του Τριμπόνια, η μπάλα κατέληξε άουτ.

90’: Ο Ζάββος πέρασε ωραία στον Λελούδα, ο οποίος βρήκε στα δεξιά τον Γκολφινόπουλο. Ο τελευταίος σέντραρε, οι αμυντικοί δεν έδιωξαν καλά, ο Ζάββος κινήθηκε προς την μπάλα, αλλά η κόντρα που έβαλε, κατέληξε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσάμης Μάριος, ο οποίος είχε για βοηθούς τους Κατσάνη Ιωάννη και Κατσάνη Ανδρέα. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισε ο Κατσούδας στο 35’ για επικίνδυνο μαρκάρισμα.

Οι συνθέσεις:

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Γεώργιος Αρχοντάκης): Πίνης (87’ Μαμουτάι Α.), Στεργίου (77’ Λαπούσι), Μαυρομμάτης, Δεστές, Καρδάμης, Παρέδες, Τριμπόνιας, Γκολφινόπουλος, Σεφερλής (89’ Ζάββος), Λελούδας, Τσούκας (87’ Αμπελάς).

ΑΟ ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ (Κώστας Καλογιαννίδης): Φούφας (78’ Ρότσι Α.), Ρότσι Μ., Παπούλιας, Λυτρίβης, Μαγκλής (84’ Θερμογιάννης), Χάρμπαλης, Σαλαπάτας (84’ Στάφα), Χαραλαμπόπουλος (78’ Μπούνος), Κοπρένκα, Πετρόπουλος, Κατσούδας (63’ Κόλλιας).

https://www.ermionidafc.gr

Related posts

AΡΓΟΛΙΔΑ: Αποτελέσματα Α1 Κατηγορίας & Βαθμολογία

ARGOLIDA-PROMO

21ο TRAIL RIDE & EXPERIENCE TROPHY 10/12/2023

ARGOLIDA-PROMO

ΝΑΥΠΛΙΟ: Τρέλα και έξαλλοι πανηγυρισμοί για τον τροπαιούχο Ολυμπιακό στο Conference League (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment