Image default
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

 ΑΕ Ερμιονίδας ανακοίνωση

Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει ότι διεξήχθησαν με επιτυχία οι διεργασίες των μελών και των φίλων του συλλόγου μας, κατά τη σύγκληση της Επαναληπτικής (3ης)

Γενικής Συνέλευσης, το πρωί της Κυριακής (4/8), στην αίθουσα Τύπου του Δημοτικού γηπέδου Κρανιδίου, με αποτέλεσμα να μπουν οι βάσεις, ώστε η ομάδα μας να συνεχίσει ενωτικά την πορεία της ως αθλητικός οργανισμός, με στόχο ένα καλύτερο και πιο δημιουργικό «αύριο» σε όλους τους τομείς.

Από τις εργασίες της Συνέλευσης προέκυψαν και τα άτομα που θα αποτελέσουν το νέο ΔΣ, το οποίο θα συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες ημέρες, όταν και θα γίνουν περισσότερα στοιχεία γνωστά, σχετικά με τα ονόματα που θα το απαρτίσουν, με το βλέμμα στραμμένο και στην προετοιμασία για την αγωνιστική περίοδο 2024-25. Θα ακολουθήσει από τον σύλλογό μας επίσημη ανακοίνωση.

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης, εκτός από την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, συζητήθηκαν, βάσει και του καταστατικού, όλα τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης. Στο πλαίσιο αυτό, αρχικά πραγματοποιήθηκε διοικητικός και οικονομικός απολογισμός για την περίοδο 2023-24. Ακολούθησε ο οικονομικός προϋπολογισμός της περιόδου 2024-25. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής, η οποία μερίμνησε για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών, μέσω των οποίων έγινε η ανάδειξη νέου ΔΣ και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Η ΑΕ Ερμιονίδας θα συνεχίσει την παρουσία της στα γήπεδα με ενότητα, με πνεύμα συνεργασίας με όλους όσοι ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του αθλητισμού, προσπαθώντας με όλες τις δυνάμεις της για ένα καλύτερο μέλλον σε όλη την περιοχή μας. Ο σύλλογός μας θα πορευτεί και στο μέλλον με όραμα, προοπτική, με έμφαση στην ανάπτυξη και στη βελτίωση σε όλα τα επίπεδα, δίνοντας βάρος, εκτός των άλλων, στην παραγωγική διαδικασία παικτών και στο κοινωνικό έργο που επιτελεί ως αθλητικός οργανισμός. Αυτό επιτάσσει η ιστορία που έχει γράψει η ομάδα μας με την παρουσία της για πολλά χρόνια στις εθνικές κατηγορίες και αυτό θα πράξουμε.

Μας ενώνει όλους η αγάπη για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό. Όλοι μαζί, μπορούμε να πετύχουμε πολλά και στο μέλλον.

Η Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε με προτάσεις-τοποθετήσεις από όλα τα μέλη και τους φίλους της ΑΕ Ερμιονίδας που έδωσαν το «παρών», με στόχο την εύρυθμη και αρμονική λειτουργία του συλλόγου μας σε όλα τα επίπεδα.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ

Related posts

Α.Ο. Φείδων Άργους Ανανεώσεις για την ομάδα

takis

ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟY

ARGOLIDA-PROMO

Ο Παναργειακός και η Μαρκό ήταν οι νικητές στα παιχνίδια της 29ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής που έγιναν το Σάββατο

ARGOLIDA-PROMO

Leave a Comment