Image default
ΑΡΓΟΛΙΔΑΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκθεσιακή Δραστηριότητα «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΌΨΕΙΣ 2024»

ΠΟΡΤΟΧΕΛΙ 21-25/8/24

Το Επιμελητήριο Αργολίδας σε συνεργασία με τον Δήμο Ερμιονίδας ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους ότι για 11η συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί η Εκθεσιακή Δραστηριότητα «Γεύσεις και Όψεις 2024», στο λιμάνι του Πορτοχελίου από τις 21 έως τις 25 Αυγούστου 2024.

Η σημαντική αυτή διοργάνωση αποτελεί πλέον θεσμό αλλά και βασικό μηχανισμό προβολής του τοπικού και περιφερειακού παραγωγικού δυναμικού για την Αργολίδα, με εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή, αποδοχή και επισκεψιμότητα.

Σκοπός της είναι η προβολή της τοπικής επιχειρηματικότητας, η ανάδειξη των παραγόμενων προϊόντων και η προώθηση των σπουδαίων τουριστικών υποδομών της ευρύτερης περιοχής, με τελικό στόχο την αύξηση της εξωστρέφειας και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο λιμάνι Πορτοχελίου κάθε απόγευμα από τις 18:00 έως τις 24:00 για πέντε μέρες και πιο συγκεκριμένα από την Τετάρτη 21 Αυγούστου έως και την Κυριακή 25 Αυγούστου 2024.

Κατά τη διάρκεια της εκθεσιακής δραστηριότητας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν χειροποίητες δημιουργίες – κατασκευές αλλά και να γευτούν τοπικά παραδοσιακά προϊόντα παρακολουθώντας τις σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της έκθεσης.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή τους μπορούν να επικοινωνήσουν ως ακολούθως:

Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Αργολίδας: κ. Κουλεντιανό Ιωάννη τηλ: 27510 67216 και e-mail: epanmke@gmail.com

Επιμελητήριο Αργολίδας Γραφείο Εξυπηρέτησης μελών Κρανιδίου: κα Κωστελένου Νάντια τηλ: 27540 29413 και e-mail: ebearkranidi@gmail.com

Ο Πρόεδρος

Φώτιος Δαμούλος

Related posts

Ναύπλιο: Κούλουμα στην παραλία Καραθώνας ΒΙΝΤΕΟ-DRONE

ARGOLIDA-PROMO

Έπεσε  η αυλαία στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής γυναικών 

ARGOLIDA-PROMO

Της πέταξε το ηχείο στη θάλασσα επειδή την ενοχλούσε η μουσική ΒΙΝΤΕΟ

Leave a Comment